Den argentinske troldmand kommer ikke til at kæmpe med at få enderne til at hænge sammen.

Der løb meget vand i åen for Lionel Messi efter det stod sort på hvidt, at hans PSG-eventyr sang på sidste vers.

For selvom den kreative dribler officielt sluttede sig til Inter – nærmere bestemt Inter Miami, hvor han fremover skal slå sine folder – så var han angiveligt både rygtet til Saudi-Arabien og den catalonske storklub FC Barcelona.

Og selvom Lionel Messis beslutning om at krydse Atlanten sendte chokbølger gennem fodboldverdenen, så har den 35-årige profil god grund til at klappe ekstra i hænderne – på trods af, at han takkede nej til en lukrativ aftale i Saudi-Arabien.

Inter Miami, der er delvist ejet af David Beckham, har nemlig måtte punge ud for den argentinske troldmand.

Og selvom det har været sparsomt rapporteret angående Lionel Messis løn i Miami-klubben, så har flere kilder berette, at Lionel Messi vil modtage omkring 50 millioner euro om året – svarende til svimlende 375 millioner kroner

Men ifølge mediet The Athletic kan Messi dog forvente en betydeligt højere løn end ‘kun’ 50 millioner euro om året i Inter Miami.

Aftalen skulle angiveligt også omfatte samarbejde med virksomheder som Apple og Adidas, og ifølge Transfermarkt har argentinske medier rapporteret, at Messis samlede lønpakke i stedet vil ende på det dobbelte, nemlig 100 millioner euro om året i Inter Miami. Det svarer til 750 millioner kroner.