Manchester Uniteds chilenske angriber Alexis Sanchez kan være på vej til Roma på en låneaftale, hvor den engelske klub betaler størstedelen af hans løn. 

Alexis Sanchez har længe lignet en færdig mand i Manchester United-trøjen. Den 30-årige chilener har aldrig indfriet de forventninger, der var til ham, da kom til klubben fra Arsenal i 2018 i en byttehandel, der sendte Henri Mkhitaryan den anden vej. 

Nu forlyder det i italienske medier, at Manchester United har tilbudt Sanchez til Roma på en låneaftale, og da den den engelske klub skulle være så desperat efter at komme af med manden, vil man betale størstedelen af angriberens løn i perioden. Ifølge Tele Radio Stereo, så vil United dele lønnen på cirka 400.000 kroner om ugen med italienerne, som ellers ikke vil være interesseret i at byde på den så løntunge spiller. 

Tidligere på året skrev engelske Daily Star, at Alexis Sanchez var så desperat efter at forlade Manchester United, at han var villig til at gå ned i løn, ligesom avisen mente, at klubben ville gå med til at ophæve kontrakten og betale chileneren, hvad klubben så ville skylde i ham løn. 

Da Alexis Sanchez brød igennem i Udinese var han blandt de største angrebstalenter i europæisk fodbold. Han spillede i Barcelona fra 2011 til 2014, hvor han scorede 39 mål i 88 kampe. I Arsenal havde han også flere gode perioder, og det blev til 60 mål i 122, inden karrieren for alvor gik ned ad bakke med skiftet til Manchester United. Det hører dog med til historien, at den 30-årige angriber også har været plaget af mange skader de seneste par sæsoner. 

Manchester United sagde forleden farvel til anden af klubbens angribere, da Romelu Lukaku blev solgt til Inter for en overgangssum på cirka 566 millioner kroner.