Mikel Arteta er åben for at sælge forsvarsspilleren, hvis det rette bud lander.

Arsenal er ikke afvisende overfor et salg af brasilianske Gabriel denne sommer. Skal London-klubben overtales til at sælge, kræver det dog, at et passende bud havner på bordet.

LÆS OGSÅ: AC kan få selskab: Barca nærmer sig aftale med Chelsea-profil

Det tyder derfor ikke på, at de har intentioner om aktivt at forsøge at sælge ham. Derimod er de åbne for bud, såfremt andre klubber er interesserede i at hente brasilianeren, skriver The Mirror.

Ifølge Transfermarkt har den 24-årige forsvarsspiller en markedsværdi på omtrent 30 millioner euro (223 millioner kroner), hvorfor den engelske klub næppe slipper ham for mindre end dette.

Det kommer som en overraskelse for mange, at Arsenal skulle være åbne for at sælge Gabriel, da han har imponeret i to sæsoner, hvor han har spillet i London-klubben.

På trods af, at han ikke har vist sig som en skuffelse, er klubbens træner, Mikel Arteta, alligevel villig til at sælge ham, da han ønsker at skrabe penge sammen til at foretage nye indkøb.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca vil sælge 7 spillere for at gøre plads til Jules Kounde

Det britiske medie melder dog intet om, hvorvidt der allerede er klubber, der har udvist interesse i den unge forsvarsspiller, eller om Arsenal blot håber på at kunne skabe en interesse.