FC Barcelona er blevet sat i forbindelse med adskillige spillere i løbet af de seneste måneder. En af dem er Manchester Citys Sergio Agüero, der har kontraktudløb denne sommer, hvorfor han vil kunne skifte gratis til en anden klub.

LÆS OGSÅ: Økonomisk krise: Laporta vil sænke lønudgifter

Her skulle FC Barcelona efter sigende være interesseret i at hente den argentinske stjerne til Camp Nou, da de ønsker at forstærke deres angreb. Angiveligt skulle det dog også handle om, at de kan bringe en spiller, som Lionel Messi kender til klubben.

Nu skriver TyC Sports, at Joan Laporta kort tid efter at have vundet præsidentvalget i den spanske storklub, skulle have taget kontakt til Sergio Agüero. Det har han selvfølgelig gjort, for at tilbyde ham at komme til Barca til sommer.

Det vides ikke, hvad Barca-præsidenten har tilbudt den argentinske stjerne, men efter sigende skulle han dog have forsøgt at lokke ham til FC Barcelona ved at sige, at han nå at spille på hold med sin landsmand og ven, Lionel Messi, inden han indstiller sin karriere.

LÆS OGSÅ: Cruyff om Barcelona: “Hvem havde regnet med det”

Der er endnu ingen meldinger om, hvorvidt Agüero selv er interesseret i at skulle skifte Manchester City ud med FC Barcelona. Det kan dog ikke afvises, at han beslutter sig for at sige ja til tilbuddet, da han ikke får meget spilletid i Manchester City for tiden.