Bayern München har angiveligt indset, at klubben nok ikke får held med at købe Leroy Sane fra Manchester City denne sommer. 

Bayern München har længe været nævnt som bejler til Manchester Citys tyske kantspiller Leroy Sane. Både klubbens direktør Karl-Heinz Rummenigge og træner Niko Kovac har talt varmt om den 23-årige venstrebensspiller, men nu skriver Sky Sports, at Bayern har indset, at man formentlig ikke får held til at købe Sane – i hvert fald ikke i dette transfervindue.

Leroy Sane er en del af City-truppen, der i dag rejser til Asien for at påbegynde en pre-season-tur, og mediet mener at vide, at den engelske klub føler sig sikre på, at Sane vil blive hos Pep Guardiolas mandskab. 

Hvis Sane skal skifte til Bayern München eller hvilken som helst anden klub, skal han informere City om hans intentioner. Det har han ifølge Sky Sports ikke gjort og kilder i klubben fortæller mediet, at de regner med, at Sanes fremtid ligger i Manchester. 

Der skal også en stor sum penge på bordet, før et skifte kan blive aktuelt. Hans pris ligger angiveligt i omegnen af 750 millioner kroner, og selvom de tyske mestre gerne vil hente spilleren, er det efter sigende usandsynligt, at klubben vil lægge så mange penge for ham. Det kan betyde, at Bayern i stedet kigger mod Chelsea og Callum Hudson-Odoi, der tidligere er blevet sat i forbindelse med tyskerne. Ifølge Metro har Bayern budt omkring 373 millioner kroner for den 18-årige engelske landsholdsspiller. Sky Sports nævner også Yannick Carrasco – der også skulle stå på ønskesedlen hos Arsenal – som et andet bud på en potentiel nyerhvervelse til den sydtyske offensiv. 25-årige Yannick Carrasco, der tidligere har spillet i Monaco og Atletico Madrid,  spiller i øjeblikket for kinesiske Dalian Yifang.