David Alaba har selv bekræftet, at han fra sommer ikke længere vil være Bayern München-spiller. Og det er netop denne udtalelser, der har resulteret i, at han er kommet i søgelyset hos en række af verdens største klubber.

LÆS OGSÅ: Nyt job i sigte: Klopp takker potentielt af i Liverpool

Det er dog særligt Real Madrid, der har været sat i forbindelse med den østrigske forsvarer. De er dog endnu ikke blevet enige om en endegyldig aftale, hvilket angiveligt skulle være som følge af Alabas høje lønkrav.

Den økonomiske uenighed mellem de to parter kan være den afgørende årsag til, at Alaba vælger en anden klub. Der er nemlig en anden storklub, der vil forsøge at udnytte dette.

Ifølge tyske Bild og den tyske udgave af Sky Sports, har franske PSG nemlig givet den 28-årige midterforsvarer et konkret bud. Yderligere skriver de to medier også, at Alaba har afholdt et møde med klubbens præsident, Nasser Al-Khelaifi.

Det vidner også om, at sagaen om Alabas fremtidige klub fortsat er helt åben, eftersom den franske storklub har en markant bedre økonomi end Real Madrid, hvilket tillader dem at tilbyde Alaba en enorm løn.

LÆS OGSÅ: Tidligere City-spiller: Guardiola ødelagde min selvtillid

Ifølge det spanske medie Marca ville Alaba selv dog fortsat foretrække et skifte til Real Madrid.