Ifølge TuttoMercatoWeb er den tyske storklub Borussia Dortmund yderst interesseret i at hente Christian Eriksen til Tyskland. Det forlyder, at de afgiver t konkret bud inden længe.

Den 28-årige Christian Eriksen har ikke haft succes med at slå igennem i Inter. Derfor har der også længe været spekulationer om, hvad danskerens fremtid kommer til at byde på

Inter har angiveligt overvejelser om at sælge Eriksen, og nu forlyder det sig, at en køber har meldt sig på banen. Og det er ingen ringere end den tyske storklub Borussia Dortmund.

Det er det italienske medie TuttoMercatoWeb, der erfarer, at Eriksen er på Dortmunds radar. Dog er der endnu ikke kommet et officielt bud fra det tyske hold.

Ifølge det italienske medie, kunne et sådant bud dog meget vel finde vej til Inter inden for de kommende timer.

Tidligere på året gav Eriksen ganske vist udtryk for, at ikke havde i sinde at forlade Inter, hvor han i øvrigt har kontrakt til 2024. Det store spørgsmål er derfor, om Dortmunds interesse kan lave om på hans planer.

Christian Eriksens tid i Inter har ikke været lang. Han kom til den italienske klub i slutningen af januar, hvor han skiftede fra Tottenham. Han har sidenhen spillet 28 kampe og leveret fire mål samt tre assists.