Efterår og regn. Pommes frites og ketchup. Pizza og Italien. Pierre-Emil Højbjerg og Premier League.

Visse ting går bare hånd i hånd, og siden 2016, hvor den danske landsholdsstjerne røg til Southhampton, har han været en fast del af de spillere, der kæmpede med om det prestigefyldte engelske mesterskab.

Siden 2020 har Højbjerg foldet sig ud for Tottenham Hotspur, og han har da også kontrakt med den engelske klub indtil 2025. Men noget tyder på, at han snart skifter det ustadige britiske vejr ud med sydeuropæisk varme.

Den danske landsholdsstjerne har i den seneste tid været rygtet væk fra Tottenham, og mægtige Juventus har været nævnt som den helt store favorit.

I den forbindelse erfarer mediet Sport Mediaset nu, at Højbjerg faktisk topper Juventus’ ønskeliste, men at italienerne skal til lommerne for at få den danske midtbane til Serie A

Mediet skriver, at Højbjerg kommer til at koste Juventus 30 millioner euro, som svarer til knap 224 millioner kroner.

Leje med option

Juventus’ plan er eftersigende at leje Højbjerg i januar med en option på at købe ham permanent til sommer.

Det helt store spørgsmål er derfor, om Torino-klubben har lyst/råd til at give 224 millioner kroner for den 28-årige midtbanespiller.

Hvis de ender med at handle på planerne, får de i hvert fald en spiller med masser af spilletid i benene. Han er nemlig starte inde i samtlige otte Premier League-kampe for Hotspur denne sæson.

Lige nu er Højbjerg dog i Danmark, hvor han er samlet med landsholdet i Helsingør forud for de to EM-kval-kampe mod Kasakhstan lørdag og San Marino tirsdag.