Erling Haaland har uden tvivl taget Premier League med storm.

Alle klubber kigger på nordmanden, der bomber kasser ind på samlebånd.

Mediet Football365 skriver nu, at Haaland er i søgelyset hos La Liga-giganten Barcelona.

Ifølge en artikel har Haalands agent bekræftet over for Barcelona, at angriberen er åben for at skifte til den spanske klub.

Haaland har demonstreret sine enestående fodboldevner ved at score 52 mål i 53 kampe i alle turneringer i sin første sæson hos Manchester City. I denne sæson fortsætter han med at imponere, senest med fem mål mod Luton Town i FA Cuppen, hvilket bringer ham op på 27 mål i 30 kampe.

Manchester City, under ledelse af Pep Guardiola, er igen i år med i kampen om Premier League-titlen og har et godt udgangspunkt for at nå Champions League-kvartfinalerne efter en 3-1 sejr over FC København i første kamp af ottendedelsfinalerne.

Rygter har svirret om, at Haaland følte, at et skifte til Real Madrid kunne være nødvendigt for at vinde Ballon d’Or, efter Lionel Messi vandt prisen for ottende gang.

Disse spekulationer blev dog afvist af transfer-eksperten Fabrizio Romano, som understregede, at Haaland er glad i Manchester og nyder at arbejde under Guardiola.

Seneste rygter fokuserer nu på en potentiel transfer til Barcelona, hvor Haalands agent angiveligt har mødtes med Barcelonas sportsdirektør, Deco, for at diskutere fremtiden.

Den spanske avis Nacional hævder, at Haalands agent har sagt ‘ja’ til en fremtidig transfer til Barcelona, idet agenten er ivrig efter at se den norske international spille i La Liga.

Barcelona-præsident Joan Laporta ønsker at ændre strategi og har angiveligt penge klar til at lukke en aftale om en top-kontrakt, takket være en forestående aftale om en ny trøjesponsor.

Haaland topper listen over ønskede signeringer, da Laporta ser en mulighed for at bringe Barcelona tilbage til toppen af fodboldverdenen.