Den engelske midterforsvarer er inden længe fortid i den engelske storklub.

Mens den nye sæson inden længe står for døren, så er der langt udsigter til spilletid for den engelske midterforsvarer.

Og på trods af, at der er mange der har givet sit besyv med, når de ikke lægger skjul på, at Manchester United inden længe skal vinke farvel til Manchester United, så er det ikke desto mindre det som er sket.

Manchester Uniteds forsvarsspiller, Harry Maguire, ser nemlig ud til at forlade Old Trafford til fordel for West Ham. Det kommer i kølvandet på en sæson, hvor han faldt ned i hierarkiet under træner Erik ten Hag, og derfor søger den engelske landsholdsspiller nu nye udfordringer for netop at sikre sin plads på det engelske landshold.

Og selvom Maguire tidligere var anfører for Manchester United, blev han ofte overset i sidste sæson til fordel for spillere som Lisandro Martinez, Raphael Varane og Luke Shaw. Dette har ført til spekulationer om hans fremtid i klubben, og inden længe må han sande, at se sit Manchester United-eventyr synge på sidste vers.

West Ham har nemlig vist stor interesse i at sikre Harry Maguire og har allerede øget deres oprindelige bud til £30m. Klubben ser ham som en nøglespiller, der kan styrke deres forsvar og hjælpe dem med at konkurrere i toppen af Premier League.

Sky Sports løfter desuden sløret for, at de to klubber har indgået en “aftale i princippet” om Maguire.

Transferjournalisten Fabrizrio Romano lægger heller ikke skjul på, at de to parter har indgået en aftale.