Manchester United er ifølge kilder hos Sky Sports tæt på at sikre sig Daniel James fra Swansea. 

Der florerer i øjeblikket utallige rygter om, hvilke spillere der skal væk, og hvilke spillere der er på vej til Manchester United efter en sæson, hvor klubben ikke kan nå at ende i Top-4 i Premier League. Men nu synes i hvert fald én spiller at være tæt på bekræftet som kommende mand i den røde trøje. Ifølge kilder hos Sky Sports drejer det sig om Swanseas 21-årige kantspiller Daniel James, der efter sigende skifter til Ole Gunnar Solskjærs mandskab for en overgangssum på cirka 130 millioner kroner. 

Daniel James har – eller havde – kontrakt med Swansea frem til 2020 og var i marts måned tæt på at skrive under på en kontrakt med Leeds. Men aftalen gik i vasken i sidste øjeblik, da Swansea angiveligt trak stikket, selvom James havde gennemgået et succesfuldt lægetjek i Leeds. 

En række andre Premier League-klubber skulle også have været interesseret i at hente Daniel James, der fik debut for det walisiske landshold i marts måned i år mod Slovakiet. En kamp, hvor han både scorede og var bedste spiller på banen. 

Ole Gunnar Solskjær ville ikke forholde sig til det mulige nyindkøb på et pressemøde fredag, men han sagde dog, at det var vigtigt for klubben at hente unge spillere, som kan udvikle sig. 

”Ronaldo var ikke en færdig spiller, da han kom hertil. Det var Rooney heller ikke. Mange spillere kommer hertil og udvikler sig til at blive topspillere. Det vil altid være modellen – at vi udvikler spillere, da jeg har den bedste stab og det bedste miljø omkring mig. Vores tilhængere elsker spillere, som kan få dem op af stolen i begejstring, og vi håber at få spillere af den type ind.”