Det ser ud til, at Mohamed Salah er klar til at forlade Liverpool. I hvert fald lyder det, at han har indgået en aftale med en ny klub.

Tilsyneladende er Mohamed Salah på vej væk fra Anfield.

Det siges at han har skrevet under på en ny kontrakt med en anden klub. Der er ikke tale om en konkurrerende klub i Premier League. I stedet er han på vej til et land, der de seneste år har hentet mange store navne.

Hans tidligere holdkammerat, Mido, der nu arbejder som fodboldekspert, er kommet med denne udmelding.

Ifølge PLBold har Mido fortalt på det sociale medie X, at Mo Salah er på vej videre fra Liverpool.

“Mohamed Salah spiller i den saudiske liga i næste sæson. Kontrakterne er skrevet under,” skriver han.

Derfor kan det tyde på, at Salah føler sig klar til at forlade Liverpool til sommer. Dermed sætter han også et sidste punktum for en rejse, der har varet i syv år.

Han bliver betragtet som en af de bedste og mest succesfulde spillere i Premier League, og har været en vigtig spiller for Liverpool. Siden han blev hentet i AS Roma i 2017, har han bidraget med 205 mål i 333 kampe.

Det er ikke første gang, at Salah er blevet kædet sammen med et skifte til Saudi Pro League. Det blev han også forud for denne sæson, men her besluttede han sig for at blive i Liverpool.

Angiveligt er det Al-Ittihad, der arbejder på at hente ham til Saudi-Arabien. De ser det som en stor fangst, da han er en af de bedste muslimske fodboldspillere nogensinde. Derfor mener de, at det vil være godt for ligaen at tiltrække ham.