Ole Gunnar Solskjær ønsker fortsat at styrke højreback-positionen, hvor han ønsker at finde nogen, der kan give Wan-Bissaka konkurrence. Ifølge ESPN overvejer Manchester United at hente Max Aarons, der i skrivende stund spiller i Norwich City, som på nuværende tidspunkt er i toppen af Championship-tabellen.

LÆS OGSÅ: Mulighed for United: Alaba vil afvise Real Madrid for PL-klub på én betingelse

Mediet skriver, at De Røde Djævle besluttede at skrive kontrakt med Alex Telles i sommer, fordi de ville give Luke Shaw mere konkurrence. Desuden skriver ESPN, at det har forbedret præstationerne fra den tidligere Saints-forsvarer. Efter sigende ønsker Solskjær at opnå det samme med Wan-Bissaka.

Solskjær mener nemlig ikke, at han har præsteret godt nok på det offensive. I den defensive del er han blandt de bedste i ligaen, men offensivt har han ikke været effektiv nok. Indtil videre er det blevet til 6 oplæg i 70 kampe.

I denne forbindelse holder de et tæt øje med den 21-årige Aarons, der allerede har spillet mere end 100 kampe for The Canaries. I denne sæson er det indtil videre blevet til fire mål, ligesom han har hjulpet dem med at opnå 9 clean-sheets i Championship.

LÆS OGSÅ: Flere storklubber var med i kampen: Manchester United skriver kontrakt med 17-årig

Hans nuværende kontrakt løber frem til 2024, og ifølge det engelske medie The Sun, har han en værdi på cirka 20 millioner pund, hvilket er svarende til 168 millioner kroner.