I Premier League kunne man i alt tælle seks klubber, som havde meldt ud, at de støttede op om Super League, som dog til alles lettelse blev en kort fornøjelse. Men det skulle også være i Premier League, at man nu er kommet frem til en straf til klubberne, der var involveret.

LÆS OGSÅ: Barcelona udser sig Premier League-profil som alternativ til Wijnaldum

I kølvandet på nyheden om Super League, rettede alle øjnene mod UEFA, efter de meddelte, at de havde i sinde at straffe de i alt 12 klubber, der var gået sammen om at danne udbryderligaen, hvilket dog så ni klubber trække sig kort tid efter, hvorfor de stod til at modtage en mildere straf end de tre klubber, som fortsat støtter op om projektet, herunder Real Madrid, Barcelona og Juventus.

Men I Premier League bliver der tilsyndeladende slået hårdere ned på klubberne, der havde smidt sit navn i Super League-hatten, da de angiveligt ikke ønsker at nøjes med straffen fra UEFA.

Det erfarer i hvert fald Sky Sports, der mener at vide, at klubberne også kan se frem til at blive straffet af selve Premier League, som ifølge Sky Sports’ oplysninger skulle være en bøde på £20 millioner – svarende til 172 millioner kroner.

Klubberne, der tales om, er Arsenal FC, Chelsea FC, Liverpool FC, Manchester United, Manchester City og Tottenham Hotspur.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Det ventes, at forliget vil blive offentliggjort senere onsdag.