Manchester United har udvist interesse for Borussia Dortmunds stortalent, Jadon Sancho, i over et år, eftersom man aldrig har fået et skifte til at blive en realitet, da Manchester United ikke ønskede at betale beløbet, som Dortmund krævede for ham – men det skulle de være villige til nu.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Det er umiddelbart gået de færrestes næse forbi, at transfersagen er blevet genoptaget, da Dortmund valgte at sænke prisen i forhold til sidste år. Her er der flere medier, der melder, at efter United forbedrede sit bud, så skulle de to klubber være tæt på at blive enige om et skifte.

Buddet skulle angiveligt lyde på 630 millioner, hvortil der kommer, at man ligeså skulle have tilføjet add-ons.

The Guardian skriver, at Jadon Sancho kan se frem til at skrive under på en yderst lukrativ kontrakt, eftersom han står til at blive forgyldt med tre millioner kroner om ugen.

LÆS OGSÅ: United-spiller om spillefattig debutsæson: “Jeg har leveret, når jeg fik muligheden”

Han har da også haft en fornem sæson for Dortmund, hvor han står noteret for 38 optrædender, heraf med 16 scoringer og 20 assists fordelt over alle turneringer. Det udløste også en billet til EURO 2020, da Gareth Southgate valgte at inkludere ham i truppen, hvor man dog ikke har set det helt store til stjernen.