Juventus lurer på Liverpools egyptiske topscorer, som skal indgå i en giftig duo med Cristiano Ronaldo, ifølge Tuttosport. Dybala skal den anden vej sammen med en stor pose millioner. 

Der er formentlig ikke mange spillere i Liverpools trup, som Jürgen Klopp vil gøre mere for at holde på end Mohamed Salah. Men den tyske manager skal holde godt fast, hvis han vil gøre sig forhåbninger om at råde over angrebstjernen i næste sæson, skriver Mirror. Ifølge Tuttosport kan klubben inden længe blive nødt til at tage stilling til et mega-bud på den egyptiske stjerne, da Juventus vil have den aktuelle topscorer i Premier League til at bombe for førerholdet i Serie A. 

De italienske mestre købte Cristiano Ronaldo for 100 millioner(cirka 843 millioner kroner) pund hos Real Madrid i sommer, og portugiseren skal indgå i en duo med Salah, hvis ellers Liverpool siger ja til at få argentinske Paulo Dybala i bytte samt 43,9 millioner pund(cirka 372 millioner kroner) oveni hatten.

Ifølge Transfermarkt har Dybala en markedsværdi på 110 millioner euro (cirka 820 millioner kroner), så hvis handlen bliver aktuel vil den være blandt de dyreste nogensinde – kun overgået af PSGs køb af Neymar og Kylian Mpappé, som den franske hovedstadsklub hentede i henholdsvis FC Barcelona og Monaco for 220 millioner euro(cirka 1.6 milliarder kroner) og 180 millioner euro(cirka 1.3 milliarder kroner)

Mohamed Salah deler i øjeblikket topscorer-hvervet i Premier League med Manchester Citys Sergio Agüero, og begge spillere har scoret 17 mål. I sidste sæson blev den 26-årige egypter kåret til den bedste spiller i den engelske liga, ligesom han er blevet kåret til den bedste afrikanske spiller i 2018 og 2019. Salah skiftede til Liverpool fra Roma i 2017, hvor han kostede Mersey-side-klubben  35 millioner pund (knapt 300 millioner kroner). Inden da var han udlånt til Fiorentina af Chelsea, hvor han aldrig nåede at slå igennem.