Chelseas italienske manager Maurizio Sarri ligner en ny mand på trænerposten i Juventus, hvor han forventes at skrive under på en tre-årig kontrakt. 

Det er ikke officielt, men ifølge Sky Italia, så forventes det, at Chelsea-manager Maurizio Sarri i løbet af i dag, fredag, skriver under på en tre-årig kontrakt som ny træner for de italienske mestre, Juventus.

Tilbage i maj måned annoncerede Juventus, at man sagde farvel til Massimiliano Allegri som træner, og siden da har der været mange rygter om, hvem Serie A-klubbens nye mand på posten ville blive, hvor også Pep Guardiola har været nævnt som et emne. 

Ifølge Sky Sports, så vil Chelsea modtage omkring 42 millioner kroner i kompensation for at slippe Sarri til Juventus. Den 60-årige italiener har kun været manager for Londonklubben i en enkelt sæson, hvor han kom til fra Napoli sidste sommer. Hos Chelsea blev det til tredjeplads i Premier League og en Europa League-titel. Maurizio Sarri har dog også været udsat for kritik i store dele af den forgangne sæson. Til dels på grund af udsving i holdets præstationer, men også på grund af en episode i en kamp, hvor manageren ville udskifte Kepa Arrizabalaga. Det nægtede den spanske keeper, hvorefter der blev sået tvivl om Sarris autoritet blandt klubbens spillere. 

Engelske Sky Sports skriver, at det formentlig bliver Frank Lampard, der overtager jobbet som manager hos Chelsea fra italieneren. Klublegenden er i øjeblikket manager i Derby, som angiveligt endnu ikke har fået en forespørgsel på den 40-årige tidligere engelske landsholdspiller fra Chelsea. 

En kommende Chelsea-manager må dog leve med ikke at kunne købe spillere i dette – såvel som næste transfervindue, da klubben har fået tildelt et transferban af FIFA efter en sag om køb af spillere under 18 år, som er et brud på fodboldorganisationens regler.