Paul Pogba har på det seneste været rygtet væk fra Manchester United, men ifølge engelske medier forventer klubben, at franskmanden bliver hængende. 

Så sent som i går, søndag, sagde Paul Pogba til en gruppe journalister til et pr-event, at det kunne være et godt tidspunkt med en ny udfordring. 

”Efter alt, hvad der er sket i denne sæson, og nu hvor jeg har haft tre sæsoner i klubben med gode øjeblikke og dårlige øjeblikke, kunne det være et godt tidspunkt at prøve noget nyt. Det tænker jeg på,” sagde den franske verdensmester. 

Men ifølge Sky Sports, så indgår Paul Pogba som en central del af Ole Gunnar Solskjærs planer for fremtiden i Manchester United. Derfor forventer klubben – ifølge det engelske medie – at den 26-årige midtbanespiller også er en del af truppen i den kommende sæson. 

Der har i løbet af foråret verseret en række rygter om, at Real Madrid skulle være interesseret i at hente Paul Pogba. Men den spanske kongeklub har allerede købt dyrt ind i form af blandt andet Eden Hazard, Luka Jovic og Ferland Mendy, og spørgsmålet er, om madrilenerne kan og vil forsøge at tilføje Pogba til listen over indkøb. I marts måned sagde Pogba selv, at det ville være en drøm for enhver fodboldspiller at komme til Real Madrid, ligesom klubbens træner Zinedine Zidane har sagt, at det vil give mening for Pogba at komme til Madrid, hvis han vil væk fra Manchester United. 

Pogbas tidligere klub Juventus skulle også have interesse i at hente ham tilbage til Torino, og klubbens sportsdirektør har efter sigende været i London for at mødes med spillerens repræsentanter. 

Da Paul Pogba skiftede fra Juventus til Manchester United i 2016, blev han købt for små 800 millioner kroner og fik en femårig kontrakt. På daværende tidspunkt var det den dyreste handel i fodbold nogensinde.