I løbet af weekenden blev Manchester Uniteds anfører, Bruno Fernandes, centrum for en storm af kritik efter holdets 1-2-nederlag til Fulham.

I kampens afgørende øjeblikke, med stillingen 1-1, forsøgte Fernandes at vinde et frispark ved teatralsk at falde til jorden og gribe sig til anklen efter et skudforsøg fra kanten af straffesparksfeltet.

Hans overdrevne gestikulationer og påståede smerter vakte opsigt, men da spillet fortsatte og et frispark udeblev, rejste han sig mirakuløst og var klar til at fortsætte spillet.

Denne opførsel gik ikke ubemærket hen i medierne. Både sociale medier og den engelske presse har været hurtige til at fordømme Fernandes’ handlinger som ‘patetisk’ og ‘snyd’, og kritikken har været hård.

Daily Mail og Manchester Evening News er blandt de medier, der har udtrykt deres utilfredshed, hvor sidstnævnte kommenterede, at Fernandes “viste fodboldens grimme side, netop som holdet havde mest brug for ham”.

Efter kampen var Fernandes hurtig til at konfrontere dommer Michael Oliver i håb om at få medhold, men uden succes.

Resultatet af kampen og den efterfølgende kritik efterlader Manchester United på en sjetteplads i Premier League, tre point fra Tottenham på femtepladsen, som endda har en kamp til gode.