Flere medier kunne tidligere berette om, at Premier League-klubben Fulham har vist interesse for den danske midterforsvarer Joachim Andersen.

Faktisk er de så interesserede i ham, at de har lagt et bud på Andersen, der i dag spiller i Lyon. Ny forlyder det, at situationen har udviklet sig yderligere, da Danmarks dyreste fodboldspiller er til lægetjek i London-klubben.

Det skriver de to transfer-journalister Gianluca Di Marzio og Fabrizio Romano. Efterfølgende har Gianluca Di Marzio tilmed offentliggjort et billede af Joachim Andersen i lufthavnen på vej mod Fulham.

Det forlyder sig, at Fulham i første omgang ønsker at leje danskeren sæsonen ud. De ønsker dog at få udarbejdet en kontrakt med en købsoption.

Andersen er kommet i betragtning, da det ikke ser ud til, at Fulham får succes med at hente den franske forsvarer Jean-Clair Todibo, der spiller i FC Barcelona. Det er gældende til trods for, at Barca ønsker at sælge Todibo.

På det seneste har det været begrænset med spilletid for danskeren i Lyon. Derfor kunne det meget vel være en god investering i hans karriere at tage skiftet til en klub som Fulham.