Michael Laudrup fortæller i et interview med Tipsbladet, at noget af det værste, han har oplevet i sine mange år i fodboldens verden, var da han blev fyret som manager i Swansea. 

Michael Laudrup har været vidt omkring i de år, hvor den 55-årige danske fodboldlegende har været træner. Brøndby, Getafe, Spartak Moskva, Mallorca og Lekhwiya SC i Qatar. I de fleste af klubberne endte han med selv at sige op, men sådan gik det ikke i Swansea, hvor han blev fyret i 2014.

En begivenhed, der nok var den værste i hans karriere som træner, fortæller han i dag i et interview med Tipsbladet

”Simpelthen fordi jeg syntes, at det var så uretfærdigt. Selv om jeg jo godt kender mekanismerne med, hvordan det er, og den korte lunte hos folk og nervøsiteten over, hvis alle de her indtægter nu ikke kommer. Men hvis man tænker på, hvad jeg havde gjort. Jeg havde vundet det eneste trofæ i klubbens 100-årige historie, og det med den måde, vi spillede på. Og lige pludselig så er man der ikke, og man har ikke engang mulighed for… Man fik det bare at vide,” siger danskeren og fortæller  – måske lidt overraskende – at noget af det største, han har oplevet i sin tid i fodboldens verden, var at vinde Liga-cuppen med det walisiske hold. Også selvom han var vundet en række klubmesterskaber samt Champions League som spiller. 

”Det her var med en lille klub, og vi slog Liverpool på Anfield, vi slog Chelsea over to kampe i semifinalen med alle de store spillere, de har, og så skulle vi møde et League Two-hold i finalen, der havde alt at vinde, og vi havde alt at tabe. Vi var presset helt op – og så vandt vi 5-0.”