Manchester Uniteds skuffende præstationer under Erik ten Hags ledelse har skabt opmærksomhed i fodboldverdenen.

Den danske fodboldlegende Michael Laudrup har udtalt sig kritisk om situationen, især efter Uniteds nederlag til Bayern München og deres exit fra Champions League.

Manchester United er nu helt ude af international fodbold efter at have endt sidst i deres Champions League-gruppe.

Nederlaget på 1-0 mod Bayern München på Old Trafford var et særligt lavpunkt, og Laudrups kritik centrerer sig omkring ten Hags reaktion efter kampen. Ten Hag beskrev sine spilleres indsats som “very good”, hvilket Laudrup finder uacceptabelt. “Man kan ikke stå og sige ‘very good’, når Manchester United taber på hjemmebane, selvom de møder Bayern München.

Og når man bliver sidst i en pulje, og Galatasaray og FC København kommer foran dig. Det kan du bare ikke,” udtalte Laudrup til Viaplay.

Laudrup, kendt for sin skarpe fodboldforståelse, påpeger manglen på udvikling i Manchester United under ten Hags ledelse. “Vi har stået og snakket om både Manchester United og Erik ten Hag, men jeg tror ikke rigtigt, at vi kommer videre. For der er ikke sket noget nyt,” siger Laudrup.

Denne kritik kommer i kølvandet på Uniteds seneste nederlag i Premier League, hvor de tabte 3-0 til Bournemouth og nu ligger ti point bag Liverpool, der fører ligaen.