Der bør ingen tvivl herske om, at det kan gå rigtig hurtigt i fodbold. Det er Manchester United et rigtig godt eksempel på. For et par måneder siden var der tale om krise og fyringer, hvilket nu er vendt til optimisme og en del Premier League-førsteplads.

LÆS OGSÅ: Fernandes’ PL-statistik imponerer: Er kun overgået af United-legende

Til trods for de mange flotte resultater, som Manchester United har leveret på det seneste, mener den tidligere Premier League-stjerne Michael Owen dog ikke, at de kan vinde mesterskabet i denne sæson.

“Jeg synes, at de er et fantastisk kontrahold. De er exceptionelle imod de større og bedre hold, og de kan give alle problemer,” har han sagt ifølge GOAL.

“De ligger nummer to, kun på grund af en dårligere målscore (end Liverpool, red.), men er de et så komplet hold som Liverpool eller Manchester City? Jeg synes stadig, at de er et skridt efter, og de får svært ved at vinde titlen,” sagde han også, hvorefter han rundede af med:

“Men som de spiller nu, kan alt lade sig gøre,” lød det fra Michael Owen.

LÆS OGSÅ: Manchester United viser interesse for Bundesliga-profil: Der er flere om buddet

Manchester United sikrede sig tre point i opgøret mod Aston Villa, som de vandt 2-1. Næste opgør er mod Burnley 12. januar, hvorefter der venter et spændende opgør mod Liverpool 17. januar.