Liverpool-fans har al mulig ret til at være rasende, efter at deres hold tabte værdifulde point i Premier League-titelkampen søndag.

Mindre end en måned efter at have tabt til Manchester United i FA Cuppen, tog Jürgen Klopp og hans spillere endnu en tur til Old Trafford med håbet om at vende tilbage til toppen af tabellen.

Da Luis Diaz bragte Liverpool foran, troede mange, at det ville være starten på, at hans hold ville blæse deres gamle rivaler omkuld og sikre sig tre så nødvendige point.

Både Manchester City og Arsenal, som nu er øverst i tabellen på målforskel, vandt deres respektive kampe dagen før. Dette var Liverpools chance for at generobre førstepladsen, men gang på gang missede de chance efter chance.

En af de skyldige for udeholdet var den ellers altid pålidelige Mohamed Salah, der for nylig vendte tilbage fra skade efter at have haltet af banen under Africa Cup of Nations.

Michael Owen udtalte kritik over for den 31-årige og hans ‘stille’ spil på Old Trafford.

Det fortalte han til Premier League Productions.

Den egyptiske stjerne kunne bare ikke omsætte nogen af sine chancer til mål, til trods for at han blev fodret med bolden adskillige gange inden for straffesparksområdet.

Owen pegede på Salahs mangel på naturlig afslutningsevne og hvordan han ‘aldrig har været den største afslutter’.

“Han missede et par chancer i dag, som man normalt ville forvente, han scorede,” sagde Owen. “Han var stille i dag. Men han sendte målmanden den forkerte vej (ved sit straffespark) og det er en skøn følelse, når du bare rammer bolden og ser målmanden dykke den anden vej. Det handler alt sammen om pres. Der er ingen nydelse ved at score. Han satte den pænt ind.”

Det skriver HITC.

De tabte point i Premier League-titelkampen betyder, at dette er den tredje kamp i alle konkurrencer for ten Hags side mod deres bitre rivaler denne sæson, er endt med to uafgjorte og en sejr.

Hvis Liverpool taber titlen med en lille margin i maj, vil de se tilbage på denne kamp og hvordan de ikke formåede at sikre en sejr.