Midt i sejrsfesten er der tikket en trist nyhed ind for Manchester City.

Så sent som i går aftes tog Manchester City hul på Champions League-finalen mod italienske Inter.

Og selvom de kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret og kalde sig vindere af ‘The Treble’, så var det ikke alt der var at skrive hjem om for mægtige City.

Deres helt store stjerne på midtbanen – nærmere bestemt 32-årige Kevin De Bruyne – blev tvunget til at forlade banen før pausen i kampen mod Inter i Istanbul.

Og nu har det set dagens lys, at han skal gennemgå en lang række test for at fastslå omfanget af skaden.

Men det står allerede sort på hvidt, at De Bruyne glipper de kommende landskampe for Belgien.

Desuden risikerer han yderligere skade, hvis han vender tilbage for tidligt – mens Daily Mail også beretter, at en fuld bedring fra denne alvorlige skade kan tage op til tre måneder.

Det vil i givet fald betyde, at den belgiske stjerne misser de første kampe, når der tages hul på en ny Premier League-sæson.

City-stjernen forventes at genoptage træningen om fire uger i forberedelse til deres preseason-turné i Japan og Sydkorea.

“Jeg har misset en betydelig del af kampe på grund af mindre skader. Jeg forsøgte at fortsætte i finalen, men det var ikke muligt”, lyder det fra Kevin De Bruyne i kølvandet på finalen.

Desuden benytter han også lejligheden til at sende roser til holdet:

“Jeg giver alt for holdet, og klubben ved det. Jeg er stolt over, at jeg har været i stand til at præstere på det niveau. Det er ærgerligt, at det gik som det gjorde, men vi vandt Champions League, så det er ikke dårligt”.

De Bruyne ser nu frem til at gøre alt for at komme sig efter sin skade og bevise sin værdi på banen i den kommende sæson.

Champions League vindere

Her finder du den komplette liste over Champions League vindere siden turneringen startede i 1955.