Både AC Milan og Liverpool er angiveligt interesseret i at købe Bruno Fernandes fra Sporting Lissabon, der har scoret 22 mål for klubben det seneste år. 

24-årige Bruno Fernandes er en midtbanespiller, der ved, hvor målet står. Den portugisiske landsholdspiller har foreløbig scoret 11 ligamål i denne sæson, ligesom han har 6 assists under bæltet, og det er præstationer, der giver opmærksomhed.

Caugtoffside fortæller ifølge italienske Calciomercato, at både AC Milan og Liverpool er interesseret i spilleren.

Hans pris vurderes til at ligge på den gode side af 250 millioner kroner, så klubberne skal have det store checkhæfte frem. 

Som Caughtoffside skriver, så vil Bruno Fernandes være et køb, der vil give mening for begge klubber.

Liverpools trup er ikke den bredeste og er sårbar over for skader, og samtidig er Jürgen Klopps mandskab blevet kritiseret for til tider at mangle kreativitet på midtbanen, som portugiseren vil kunne bidrage med.

Fernandes vil kunne bidrage med en anden dynamik end den, der kommer fra klubbens sædvanlige startere på midtbanen, de mere fysiske typer som Wijnaldum, Milner og Fabinho. 

Ligeledes kan AC Milan få brug for flere dygtige spillere på midtbanen, hvis klubben lykkedes med at kvalificere sig til næste sæsons Champions League.

Milanoklubben har været i god form i det nye år og ligger i øjeblikket på fjerdepladsen, der giver adgang til CL-kvalifikation. Men de syvdobbelte CL-vindere har været uden for det fine selskab siden 2013.

I vinterens transfervindue sendte klubben angriberen Gonzalo Higuain til Chelsea, mens man har købt den brasilianske midtbanespiller, Lucas Paqueta i Flamingo og den polske angriber, Krysztof Piatek, fra Genoa.

Polakken har vist strålende form siden hans ankomst til Milan og har indtil videre scoret 17 mål i Serie A. For Milan er det foreløbig blevet til 6 mål i 5 kampe.