I fodboldens verden findes der partnerskaber, der transcenderer det sædvanlige spil og indskriver sig i historiebøgerne som noget nær legendarisk.

Et sådant samarbejde har fundet sted i hjertet af Real Madrids midtbane, hvor Luka Modric sammen med Toni Kroos og Casemiro har dominerede europæisk fodbold.

Den kroatiske maestro, hvis kontrakt med Los Blancos udløber til juni, står muligvis over for en afsked med klubben, som har været hans hjem siden 2012. Modrics fremtid er usikker, og han har selv udtrykt tvivl om at fortsætte, især efter at have oplevet en reduceret rolle på holdet denne sæson.

Til trods for usikkerheden omkring sin fremtid, har Modric i et nyligt interview i Dubai gentaget sin kærlighed til fodbolden og sit ønske om at fortsætte med at spille. “Jeg elsker fodbold, og jeg ønsker at fortsætte med at spille. Mentaliteten og presset i Real Madrid er meget anderledes; man skal være på toppen,” sagde han. Modric understregede også, hvad der gør spillet for Real Madrid så specielt for ham: ambitionen om konstant at vinde og stræben efter mere.

Det skriver Madrid Universal.

Modric, Kroos og Casemiro har sammen regeret i Champions League og skrevet sig ind i fodboldbøgerne som en af historiens bedste midtbanetrioer. “Vi elskede at spille sammen. Hver af os havde vores egen opgave på banen. Vi gav alt,” sagde Modric om deres særlige forbindelse.

Selvom Casemiro har forladt holdet, arbejder Modric og Kroos på at rådgive de yngre spillere og sikre holdets fortsatte succes.

Modric har en særlig plads i sit hjerte for Real Madrid og udtrykker dyb respekt for klubben. “Der er ingen bedre end Real Madrid. Toppen. Resten er et skridt nedenfor. Hala Madrid,” sagde han med stolthed.

Da han ankom til klubben, havde han håbet på at vinde Champions League måske en eller to gange, men nu står han med fem titler, hvilket han beskriver som “virkelig noget vanvittigt og unikt.”