Den egyptiske Liverpool-stjerne er ødelagt.

Torsdag aften lagde Old Trafford græs til et vaskeægte intenst opgør mod Chelsea.

For selvom Chelsea for længst har måtte sande, at der i næsten sæson hverken bliver Champions League eller Europa League på menuen, så var sagen en helt anden for Manchester United, da de sent torsdag aften tog hul på kampen.

Og godt 90 minutter senere stod det også sort på hvidt, at Manchester United trak sig sejrsrigt ud af opgøret med 4-1 og dermed kunne de glæde sig over, at de fra næste sæson igen er med i det fine selskab.

Sagen er dog en helt anden for Jürgen Klopps mandskab, hvis Champions League-plads håb blev slukket efter Manchester Uniteds sejr.  

Jürgen Klopps hold har i den grad betalt prisen for at have undladt at hente midtbaneforstærkninger i løbet af sommeren, og det var kun deres nuværende 10-kampe ubesejrede, som gav dem en fjern chance for at kvalificere sig til det fine selskab.

Det skriver The Guardian.

De må i stedet en tur i Europa League, for første gang i Klopps Liverpool-tid.

Og nu har Liverpool-stjernen Mohamed Salah løftet sløret for, at han er ‘ødelagt’ over at gå glip af Champions League-fodbold og lægger ikke skjul på, at Liverpool ikke har nogen undskyldning for at undlade at opnå en top-4-placering:

“Jeg er fuldstændig knust. Der er absolut ingen undskyldning for dette,” skrev den egyptiske international, som sjældent kommer med offentlige udtalelser, i et hudløst ærligt opslag på det populære sociale medie Twitter:

“Vi havde alt, hvad vi skulle bruge for at komme til næste års Champions League, og vi fejlede. Vi er Liverpool , og det er et absolut minimum at kvalificere os til Champions League.

På et personligt plan har Salah dog lidt mere at klappe i hænderne over. Han har nemlig stadig scoret 19 mål og er kun ét væk fra at blive den første spiller i Premier Leagues historie til at levere 20 mål og 10 assists i tre sæsoner, hvilket ville overgå den rekord, han deler med Thierry Henry.