Den i dag forhenværende United-manager fortæller, at det er vanskeligt at skabe resultater, hvis man har et dårligt forhold til sine spillere.

José Mourinho er begyndt at lufte sin tanker om, hvad han mener, der gik galt i hans seneste tid hos Manchester United. Til BeIN Sports fortæller han ifølge Goal, at det ofte kan være vigtigt, at individuelle spillere tilsidesætter egne behov på kollektivets vegne.

Med en derved lettere subtil hentydning til de spillere, han så ud til at være i konflikt med i klubben.

”Hvis du siger til mig, at jeg havde nogle problemer, så vil jeg ikke gå ind det konkrete årsager af åbentlyse grunde. Men jeg vil ikke benægte, at bestemte faktorer havde en negativ indflydelse i den sidste tid i United. Det er umuligt at vinde trofæer, hvis man ikke har et godt forhold til spillerne. Nogle gange er man nødt til at accellere nogle processer, hvor du er nødt til at være en klubmand og glemme dig selv en lille smule. Det mener jeg, at jeg altid har gjort, og det har jeg ofte gjort på grund af klubben og gruppen. Jeg anbringer mig selv i situationer, som i øjnene på folk, der kigger ude fra, ikke er altid er de bedste, men jeg fortryder ikke, da jeg altid giver alt, hvad jeg har for klubben.”

José Mourinho pointerer i samme interview, at han har vundet trofæer i Chelsea, Real Madrid og også i Manchester United. Men når han ikke vandt flere, kan forholdet til spillerne have haft en betydning. 

Manchester United har været godt kørende i Premier League, siden Ole Gunnar Solskjær tog over. Lørdag blev det til en 3-2-sejr hjemme over Southampton, hvor Romelu Lukaku var på pletten med to scoringer, og hvor Paul Pogba brændte straffespark i overtiden.