José Mourinho er igen klar til at tage trænerrollen op og leder nu Fenerbahce i næste sæson i den tyrkiske Super Lig. Den portugisiske træner blev afsløret som den nye chef for den tyrkiske klub lørdag aften og sendte straks fansene i ekstase.

I en videobesked til Fenerbahce-fans, delt på klubbens sociale medier, bekræftede Mourinho sin ansættelse.

“Merhaba Fenerbahce fans! Vi ses i morgen i Kadikoy, og lad os starte vores rejse sammen,” sagde Mourinho i videoen.

Det skriver Teamtalk.

Klar til nye udfordringer

Efter at være blevet fyret af Roma i januar, har Mourinho nu skrevet under på en to-årig kontrakt med Fenerbahce. Klubben håber, at Mourinho kan føre dem til Super Ligatitlen, som de lige akkurat missede sidste sæson. De blev slået af lokalrivalerne Galatasaray med blot tre point, hvilket førte til, at Ismail Kartal blev fjernet fra cheftrænerposten.

Mourinho selv har drillet sine fans på sociale medier med en pakket kuffert og en Google-søgning om, hvordan man siger: “Special One” på tyrkisk, hvilket tydede på, at hans næste destination var Tyrkiet.

Fenerbahce ruller den røde løber ud

Fenerbahce bekræftede deres forhandlinger med Mourinho den 31. maj og har siden rullet den røde løber ud for den nye træner. Klubben planlægger en stor begivenhed på deres Sukru Saracoglu Stadium, hvor Mourinho vil blive præsenteret for fansene.

Nu venter fansene spændt på at se, hvad Mourinho kan opnå med Fenerbahce, og om han kan bringe klubben til nye højder i den kommende sæson.