”Jeg tvivler på, om de rigtige Tottenham-fans,” siger Jose Mourinho med henvisning til en episode, hvor Eric Dier kravlede op på tilskuerrækkerne for at konfrontere en gruppe tilhængere. 

Tottenham er ikke så velkørende i øjeblikket. Londonklubben har tabt de seneste to kampe i Premier League og i går røg Jose Mourinhos mandskab ud af FA Cuppen til Norwich efter 1-1 i ordinær spilletid og straffesparkskonkurrence. Men det mest bemærkelsesværdige var da Spurs-spilleren Eric Dier løb ud på tilskuerrækkerne for at konfrontere en gruppe fans ved slutfløjtet. 

Ifølge Jose Mourinho havde tilskuerne angiveligt råbt noget om Eric Diers bror. 

”Han blev fornærmet og gjorde noget som professionelle ikke må, men noget som vi nok alligevel ville gøre,” sagde portugiseren på et pressemøde efter kampen. 

Jose Mourinho benyttede lejligheden til at lange ud efter de tilskuere, som sidder på den del af stadion, hvor Eric Dier blev mødt at tilsvininger. 

”Selvfølgelig er der også Tottenham-fans deroppe, men jeg tror, at mange af dem er firmaer, folk, som har fået invitationer. Det er folk med en særlig status, og det er nok det område af stadion, hvor  jeg kan være i tvivl, om det er rigtige fans. De rigtige Tottenhamsfans er dem, der støtter holdet helt til slutfløjtet.”

Tottenham ligger på en syvendeplads med fem point op til Champions League-pladserne. På tirsdag skal klubben spille returopgør mod RB Leipzig. Men Jose Mourinho mener, at det bliver vanskeligt at levere varen i to turneringer lige nu, da hans mandskab kæmper med dårlig form. 

”Jeg bliver nødt til at tænke på, hvad der venter i næste kamp, men nogle af spillerne vil ikke både kunne spille på tirsdag og igen på lørdag. Specielt i angrebet er det svært. Vi har flere muligheder defensivt, men ikke offensivt. Jeg mener ikke, at vi fortjener at tabe i dag, men sådan er fodbold,” siger manageren.