Måske er franske Ligue 1 næste destination for den portugisiske træner, der i øjeblikket nyder livet med familie og venter, indtil hans næste job melder sig. 

Der har været relativt stille og ikke så mange udmeldninger fra José Mourinhos lejr, siden han blev fyret fra Manchester United. Nu fortæller den 56-årige portugiser til BeIN Sports, at han i øjeblikket tager det roligt, er sammen med familie og venner, indtil den næste mulighed for at vende tilbage til træningsbanen byder sig til. 

”To eller tre måneder uden arbejde er okay. Derefter bliver det sværere. Jeg håber, at jeg får muligheden for at vende stærkt tilbage. Mit projekt som menneske og træner er at forbedre mig selv, at blive bedre, og jeg tænker hele dagen på min profession, som også er min passion. Men lige nu er det ikke tid til at forhandle med klubber,” siger han. 

Men det er det måske snart. Mourinho blev nemlig set på lægterne, da franske Lille spillede hjemme mod Montpellier i weekenden og spurgt, hvorvidt han kan være kommende Ligue 1-træner, er han ikke afvisende:

”Jeg har arbejdet som træner i fire lande. Jeg kan godt lide at lære og møde nye kulturer. At arbejde i en ny liga vil være en fantastisk oplevelse for mig,” siger han. 

I samme interview fortalte den dobbelte Champions League-vinder også, at han stadig ser nogle af Manchester Uniteds kamp. Dog ikke sidste uges nederlag til PSG. 

”Men jeg foretrækker at se kampe fra andre ligaer. Jeg kender allerede alle spillere i Premier League.”

José Mourinho brød for alvor igennem som træner på den europæiske scene, da han vandt Champions League med Porto.

Siden fulgte to Premier League-titler med Chelsea, tre år i Inter, hvor han vandt Serie A og Champions League, tiden i Real Madrid, inden han vendte tilbage til den engelske liga, Chelsea og siden Manchester United.