Jose Mourinho og Tottenham tabte 2-1 på udebane mod Manchester United, hvis spillere den portugisiske manager beskylder for at lade som om, de var skadede i løbet af kampen.

Manchester United og Tottenham tørnede sammen på Old Trafford i midtugens runde i Premier League i går aftes. En kamp, der endte med en 2-1-sejr til hjemmeholdet, der kom foran på et mål af Marcus Rashford efter seks minutter, mens Dele Ali udlignede lidt før pausen. Samme Rashford afgjorde kampen på straffespark fire minutter inde i anden halvleg.

Efter kampen var Spurs-manager Jose Mourinho ærgerlig over kampens udvikling.

”Vi startede dårligt, og de startede godt. De kom foran og kunne have scoret igen efter en halv time. De var meget bedre end os i den periode. I det sidste kvarter af første halvleg var det anderledes. Vi var på et mere normalt niveau i anden halvleg og kontrollerede kampen, men når man indkasserer sådan et mal, bliver det svært,” sagde Tottenhams nye manager på et pressemøde.

Her benyttede Jose Mourinho også lejligheden til at sende en lille stikpille i retningen af Ole Gunnar Solskjærs tropper.

”De trak sig en smule tilbage for at blokere vores angreb, og de var smarte i den måde, de fremtvang frispark, og lod som om de var skadede, mens de stadig var farlige på kontraangreb. Vi blev straffet for vores fejl på det andet mål. De fortjente klart at vinde kampen, fordi de var så meget bedre end os i de første 30 minutter.”

Jose Mourinho pointerede, at det har været det samme mønster for hans mandskab i de seneste par kampe, hvor holdet dog har trukket sig sejrrigt ud af kampene. Men både mod Olympiakos i Champions League og mod Bournemouth er holdet kommet dårligt i gang i opgørene.

I weekenden tager Tottenham imod Burnley på hjemmebane i Premier League.