Der er ingen tvivl om, at fodboldtalenter er i høj kurs i Europa.

Dette er også tilfældet med Emil Højlund, der lige nu spiller i FC København. Han er på radaren hos Østrigs tophold, SK Sturm Graz.

Klubben har tidligere haft succes med at udvikle hans ældre bror, Rasmus Højlund, og de ser nu mod den yngre Højlund som en mulig ny forstærkning til deres angreb.

Rasmus Højlund har efterladt et stort timrum i Sturm Graz, hvor hans præstationer banede vejen for en imponerende karriere, der nu har ført ham til Manchester United som topscorer.

Det er en arv, som Emil Højlund nu har muligheden for at følge op på.

Ifølge Tipsbladet har Sturm Graz udtrykt en interesse for Emil Højlund, der stadig er på kontrakt med FC København.

Andreas Schicker, sportsdirektør i Sturm Graz, bekræfter, at der har været en indledende dialog om den unge angriber og hans bror Oscar, omend planerne endnu ikke er konkrete.

Emil Højlund, der er 19 år, har tidligere besøgt Sturm Graz, men det var under omstændigheder, der mere handlede om familie end fodbold. Besøget fandt sted, mens hans bror Rasmus var i klubben, hvilket giver en interessant forbindelse mellem familien Højlund og den østrigske klub.

Med kontraktudløb ved årets udgang står Emil Højlund over for en afgørende periode i sin karriere, hvor fremtiden skal afgøres.

Til trods for at have været en del af førsteholdstruppen denne sæson, har Emil primært måttet nøjes med bænkpladser, bortset fra en enkelt indskiftning.