Næsten alle fælder en tåre, når de lader øjnene hvile ned over videoen, der i skrivende stund florerer på de sociale medier.

Et mål af Jarrod Bowen i det 90. minut sikrede West Ham deres første trofæ siden 1980. Derfor var der naturligvis stor glæde at spore blandt både trup og trænerstab onsdag aften.

Trofæet er blot det andet trofæ i Moyes’ trænerkarriere. Det eneste andet trofæ, vandt han for 23 år siden, hvor han førte Preston North End til en divisionstitel.

Derfor ønskede han også at fejre triumfen på helt særlig vis. Det gjorde han sammen med sin 87-årige far, som havde taget turen med til Eden Arena i Prag:

“Han har det stadig godt. Han vil stadig gerne med til kampene. Det er fantastisk. Det var et fantastisk øjeblik at have sin familie med til kampen,” sagde Moyes om sin far ifølge Metro, og fortsatte:

“Den slags øjeblikke som trænere kommer ikke for ofte. Man skal arbejde meget hårdt for det”.

Han tøvede heller ikke med at sige, at det er højdepunktet af hans karriere, at han nu har vundet et trofæ med West Ham:

“Det må jeg sige”, svarede han, da han blev spurgt, om det var det største øjeblik i karrieren.

“De øjeblikke, du kan fejre med din familie og vinde i kampens sidste minut, sker ikke tit. Det kan gå imod dig, men i aften er en strålende følelse”, fortæller en hudløs ærlig David Moyes.

Han lægger heller ikke skjul på, at hvis nogen havde sagt det for tre år siden, vil han have sagt, at de var skøre:

“Hvis nogen havde sagt for tre år siden, at jeg ville undgå nedrykning og vinde i Europa, ville jeg have sagt, at de var skøre. Denne turnering har været fantastisk for os. Spillerne har været bemærkelsesværdige”.

Du kan se den rørende episode, herunder: