Den populære bolddreng løber igen med alle overskrifterne.

Hos de garvede Premier League entusiaster står denne oplevelse nok ganske klart.

Tiden skal spoles tilbage til 2013, hvor en kamp mellem Swansea og Chelsea stjal alle overskrifterne.

Men det var ikke ligefrem for spillet på banen.

Det var derimod den dengang 17-årige bolddreng Charlie Morgan.

Han endte med at ligge ovenpå bolden, efter den var sparket ud over sidelinjen. Mest af alt lignede det et forsøg på at trække tiden.

Og det faldt ikke i god jord hos Chelsea-profilen Eden Hazard, der forsøgte at få bolden fri, ved at sparke til den. I stedet for at ramme bolden, ramte han dog bolddrengen i maven, og blev derefter vist ud.

Kameraerne blev derefter peget over på Charlie Morgan, der sad på sidelinjen og tog sig til maven.

På det seneste har Charlie Morgan også trukket overskrifter i Storbritannien, men det har ikke været for sin karriere som bolddreng. Derimod skyldes det, at han har haft stor succes med at sælge vodka.

Faktisk har han fået så stor succes med dette, at han nu er havnet på Daily Mails liste over, hvem der tjener mest i Storbritannien. Her har han fået en 27.-plads over de 35 rigeste under 35 år.

Ifølge det britiske medie har han en formue på 55 millioner pund. Det betyder, at han blandt andet er rigere end Tottenham-stjernen Harry Kane. Hans formue er opgjort til 51 millioner pund.

Charlies Morgans vodkamærke hedder Au Vodka, og har fået verdensomspændende opmærksomhed de seneste år. Blandt andet har de landet en ambassadøraftale med ingen ringere end Floyd Mayweather.