Newcastle United arbejder hårdt på at sikre sig Fulhams forsvarsspiller Tosin Adarabioyo, hvis kontrakt udløber denne sommer. Den 26-årige bliver tilgængelig på en fri transfer, og Newcastle har længe været favoritter til at lande hans underskrift. Nu har både Chelsea og Manchester United dog blandet sig i jagten, hvilket har kompliceret forhandlingerne.

Det skriver GiveMeSport.

Ifølge Sky Sports-reporter Dharmesh Sheth var Newcastle meget tæt på en aftale med Adarabioyo og hans repræsentanter. Forhandlingerne var næsten færdige, men andre klubbers interesse har forsinket processen. Da Adarabioyo er fri transfer, handler det primært om personlige vilkår og kontraktens detaljer.

Chelsea har lagt et kontrakttilbud på bordet, og Manchester United er også interesseret i at styrke deres forsvar med Adarabioyo. Dette har gjort forhandlingerne mere komplekse for Newcastle.

Adarabioyo har spillet for Fulham siden oktober 2020, efter at være kommet fra Manchester Citys akademi. Han har opnået over 130 kampe for Fulham og scoret fem mål i alle turneringer. Sidste sæson spillede han kun 20 Premier League-kampe på grund af en lyske skade.

Samtidig har Newcastle også vist interesse for Evertons angriber Dominic Calvert-Lewin. Everton forsøger dog at forhindre hans afgang ved at tilbyde ham en kontraktforlængelse, som vil løbe til 2025.