I lørdagens Premier League-kamp på St. James’ Park leverede Newcastle United en overbevisende præstation ved at besejre Manchester United 1-0. Kampen var ikke kun et nederlag for Manchester United, men også et personligt nederlag for Marcus Rashford, som blev udskiftet efter en times spil.

Newcastle startede kampen med høj intensitet og pressede Manchester United fra starten. De skabte flere chancer, men det var først i anden halvleg, at Anthony Gordon brød dødvandet med et mål efter en fejl fra Luke Shaw.

Dette mål var nok til at sikre Newcastle sejren og en placering over Tottenham på Premier League-tabellen.

For Manchester United var kampen en fortsættelse af deres udfordringer.

Marcus Rashford, der var holdets førende profil sidste sæson med 30 mål og 11 assists, har oplevet en markant formnedgang i denne sæson.

I kampen mod Newcastle blev hans præstation igen sat under lup, da manager Erik ten Hag valgte at tage ham ud efter 60 minutter. Efter kampen udtalte Ten Hag, at han planlægger at have en snak med Rashford, men ønskede ikke at uddybe situationen over for medierne.

Manchester Uniteds præstation var en blanding af manglende skarphed og koordination, især i forsvaret. Selvom de fik en scoring annulleret for offside, manglede de den nødvendige kvalitet for at udligne. Ten Hag bemærkede, at holdet var bedre i anden halvleg og viste tegn på at komme tilbage, men det var ikke nok til at ændre kampens udfald.