Der er mange rygter, der har Manchester United-spillere i centrum, og nu er endnu ét kommet til. Denne gang er det Phil Jones, der er i fokus.

LÆS OGSÅ: Pogba-bytte for Juventus-stjerne: Alle bliver glade

Han spiller efterhånden meget sjældent, og har desuden været ude med en skade i lang tid, at det er lige før, at man kan have glemt, at han rent faktisk spiller for Manchester United.

Det betyder dog ikke, at andre klubber har glemt alt om ham. Faktisk er det slet ikke sikkert, at han er Manchester United-spiller meget længere. Newcastle og Steve Bruce skulle nemlig efter sigende overveje, om han er et bud værd. Det skriver Eurosport.

Phil Jones ankom til Manchester United i 2011, hvorfor han reelt kan have fejret sit 10-års jubilæum i år. I stedet for at fejre dette, håber midterforsvareren angiveligt på, at han kan få en frisk start i en anden klub.

Som tidligere nævnt, er han skadet på nuværende tidspunkt. Ikke nok med det, er han også så langt nede i forsvarshierarkiet, at han også ville være langt fra spilletid, selv hvis han var spilleklar. Den 28-årige Joens skulle dog selv være af den overbevisning, at han har meget at byde på.

LÆS OGSÅ: Super-agent: Han er bedre end Messi og Ronaldo

Efter sigende er Steve Bruce løbende i kontakt med Manchester United-assistenttræner Michael Carrick, da han ønsker at holde sig opdateret på Jones’ situation. Derfor er det bestemt ikke usandsynligt, at vi i fremtiden kan se Phil Jones i en Newcastle-trøje.