Den brasilianske superstjerne Neymar er træt af at blive sparket ned af sine modspillere i den franske liga.

Neymar er ofte blevet kritiseret for at falde let og filme, når han er i duel med modspillere. PSG-angriberen er en spiller, der elsker at drible og bære bolden fremad med hurtige bevægelser, og forsvarsspillere går typisk hårdt til brasilianeren i dueller. Men også for hårdt, mener han selv. 

”Det kan være på grund af den måde, jeg spiller på, at modstanderne bliver frustreret,” siger han til Fox Sports Brazil ifølge Goal. 

”Folk begynder at give personen, der begår frispark ret frem for ham, der dribler. De giver ham, der begår fejlen ret frem for ham, der scorer mål. Min største kvalitet har altid været at drible. Jeg  stopper aldrig med at bringe den bedste version af mig selv på banen,” siger den 27-årige tekniker. 

Det er for at se spillere som ham, at fansene køber billet til fodboldkampe, mener han. 

”Min stil er, hvad der bringer tilskuere på stadion. Ingen kommer for at se spillere blive sparket ned. Hvis man vil det, burde man se MMA eller boksning i stedet,” pointerer Neymar over for det brasilianske medie. 

Neymar har været på sidelinjen med en skade i en længere periode. I weekenden blev han skiftet ind til sin første kamp i to måneder, da PSG sikrede sig det franske mesterskab med en sejr over Monaco. 

På søndag spiller PSG og Neymar finale i den franske pokalturnering. Derefter gælder det Brasilien og Copa America på hjemmebane for samba-nationen. Neymar har scoret 13 mål i Ligue 1 i denne sæson, hvor han som sagt har været præget af skader. I sidste sæson, hvor hans klub også vandt mesterskabet, nåede at score 19 mål i ligaen.