Nottingham Forest har angiveligt taget kontakt til Maurizio Sarri i et opsigtsvækkende træk.

Sarri, der for nylig trådte tilbage som manager for Lazio efter en skuffende periode med fem nederlag i seks kampe, hvilket efterlod Lazio på en niendeplads i Serie A og ude af Champions League, er nu på radaren hos den engelske klub.

LÆS OGSÅ: Barcelonas drømmetransfer – Haaland til Camp Nou i 2025

Reds har ifølge rapporter henvendt sig til den italienske træner kort efter hans afgang fra Lazio med et tilbud om at overtage roret på City Ground.

Transferguruen Alfredo Pedulla rapporterer, at Forest har tilbudt Sarri en treårig kontrakt som afløser for Nuno Espirito Santo.

De har endda lovet den tidligere Chelsea-chef penge at bruge i sommerens transferperiode, hvis klubben formår at forblive i Premier League. Sarri har dog tilsyneladende afvist tilbuddet, da han planlægger at tage en pause fra fodboldverdenen, før han vender tilbage til trænergerningen i næste sæson.

Det skriver Nottinghamshire Live.

Nuno har stået i spidsen for Forest siden december, hvor han overtog efter Steve Cooper, og har i sine første 17 kampe som chef opnået fire sejre, fem uafgjorte og otte nederlag.

Der er ingen umiddelbare indikationer på, at klubben ser sig om efter en erstatning for ham. Forest befinder sig i øjeblikket i nedrykningszonen i Premier League, efter at have fået fratrukket fire point for overtrædelse af Premier Leagues finansielle regler.

Klubben har indgivet en appel mod pointfradraget, hvilket blev bekræftet i en udtalelse, der lød: “Nottingham Forest kan bekræfte, at klubben i dag har indgivet en appel mod den fire point store sanktion pålagt af kommissionen i forbindelse med klubbens overtrædelse af Premier Leagues regler om profit og bæredygtighed (PSR). Klubben vil ikke komme med yderligere udtalelser på dette tidspunkt.”