Nottingham Forest står over for en undersøgelse fra Det Engelske Fodboldforbund (FA) efter en kontroversiel udmelding på sociale medier omkring brugen af Videoassistentdommeren (VAR) i deres seneste kamp mod Everton.

Dette sker i kølvandet på en kamp, hvor dommerpræstationerne blev kritiseret af både fans og eksperter.

Læs også: Endeligt lidt positivt for Christian Eriksen

Sky Sports’ fodboldkommentator Jamie Carragher har offentligt kritiseret klubben for deres håndtering af situationen, som han beskriver som “pinlig”.

Carragher påpeger at selvom frustrationen hos Forest er forståelig, bør en professionel klub håndtere sådanne situationer med mere værdighed.

Hvad tænker du om deres Tweet?

Det skriver Express.co.uk.

Carragher udtaler, at selvom dommerne Stuart Attwell og Anthony Taylor havde en svær dag, og deres afgørelser med rette kan kritiseres, skal en klub som Nottingham Forest undgå at synke til niveauer, hvor de fremstår som en almindelig fan i en pub.

Han fremhæver vigtigheden af, at klubber opretholder en professionel fremtoning, især når de deltager i debatter om følsomme emner som dommerpræstationer og VAR.

Undersøgelsen af FA ser ud til at fokusere på, hvordan Forests kommunikation på sociale medier kan have overtrådt fodboldforbundets retningslinjer.

Dette rejser spørgsmålet om, hvordan professionelle sportsklubber bør interagere på sociale medier, særligt i lys af kontroversielle afgørelser på banen.