FC Nordsjælland tager fusen på alt og alle.

Marcus Ingvartsen har før slået sine folder i den danske topklub – og selvom man havde sat næsen op efter, at han en dag vil vende ‘hjem’, så har den danske landsholdsbobler i skrivende stund sendt chokbølger gennem hele Fodbold-Danmark.

Det har nemlig set dagens lys, at den tidligere FC Nordsjælland angriber bytter Mainz 05 ud med den danske topklub.

Det skriver FC Nordsjælland på deres hjemmeside.

Jan Laursen, sportchef i FC Nordsjælland lægger heller ikke skjul på, at det er helt fantastisk at kunne byde Marcus Ingvartsen hjem til FC Nordsjælland:

“Det er helt fantastisk at kunne byde Marcus hjem til FC Nordsjælland efter seks år i udlandet, hvor han har vist, hvilke kvaliteter han besidder. Det har vi fulgt med i gennem alle hans år i belgisk og tysk fodbold, så da vi sad og kiggede på forstærkninger frem mod den kommende sæson, var hans navn selvfølgelig øverst på listen. Derfor glæder det os enormt meget nu at kunne præsentere ham – vores tidligere topscorer og tilmed i sin bedste fodboldalder. Det er uden tvivl et kæmpe boost og et stort skridt i ambitionen om at fortsætte vores positive udvikling. Jeg er sikker på, at han kommer til at blive en rollemodel i hverdagen for vores mange toptalenter med sin utrolige ærgerrighed og professionalisme”.

Og Marcus Ingvartsen selv glæder sig også over at være tilbage i FC Nordsjælland:

“Det er meget specielt at være tilbage i FC Nordsjælland. Jeg har haft hele min fodboldopvækst i FC Nordsjælland fra jeg var 5 år til jeg blev 21 år, hvor jeg udviklede mig som fodboldspiller og menneske”, lyder det fra en hudløs ærlig Marcus Ingvartsen, inden han fortsætter:

“Jeg har siden mit skifte fulgt med fra afstand, hvor jeg har set, hvordan klubben og Right to Dream har videreudviklet sig og løftet tingene op til helt nye højder. Det er spændende at vende retur til FC Nordsjælland, da det er en ung trup med et stort potentiale. Klubbens ambitiøse setup er tiltalende, og jeg ser gode fremtidsmuligheder for mig personligt i FC Nordsjælland både som spiller og menneske”.

Marcus Ingvartsen er stødt til resten af truppen på træningslejren i Østrig, hvor han har første træning i dag.