Jude Bellingham kan nu officielt kalde sig Real Madrid-spiller.

I lang tid har der været forlydender om, at Jude Bellingham forlader Borussia Dortmund til sommer, hvilket har ført til, at han er havnet på radaren i flere klubber i Europa.

Men på trods af den store tvivl om, hvad Jude Bellinghams fremtid kommer til at byde på, så har mægtige Real Madrid altid spøget i kulissen.

Nu lyder det dog, at han har besluttet sig for, at hans tid i den tyske klub lakker mod enden, og at han vil søge nye græsgange efter denne sæson.

Og det har altså for alvor op til et skifte for Jude Bellingham, der sætter to streger under, at han bliver et af sommerens helt store emner.

Men det kommer ikke som den store overraskelse for fodboldverdenen, der må se måbende til, når den engelske midtbanespiller i en alder af blot 19 år kan kalde sig for årets spiller i Bundesligaen. Derudover står han noteret for 132 kampe for Dortmund, og har været med i intet mindre end 24 engelske landskampe.

Og nu er det officielt, at Jude Bellingham henter midtbaneprofilen.

Det løfter Real Madrid sløret for på deres hjemmeside.

“Real Madrid CF og Borussia Dortmund er blevet enige om transferen af ​​spilleren Jude Bellingham, som forbliver knyttet til vores klub i de næste seks sæsoner”, lyder det på hjemmesiden, inden de fortsætter:

“I morgen, torsdag den 15. juni, kl. 12.00 i Real Madrid City, vil præsentationsceremonien for Jude Bellingham som ny Real Madrid-spiller finde sted”.

Jude Bellingham vil derefter optræde for medierne.