Den franske offensive profil har nu givet klart svar.

Den unge stjerne fra Paris Saint-Germain, har sat en stopper for alle rygter om hans mulige afgang fra klubben. På trods af intens spekulation og en massiv bud fra Al-Hilal, har Mbappe bekræftet, at han ikke vil forlade Paris Saint Germain denne sommer.

Det kommer i kølvandet på et hav rygter om, at Kylian Mbappe skulle være fortid i den franske storklub denne sommer.

Og det er ingens næse gået forbi, at der har floreret en masse rygter om hvorvidt den franske stjerne vil drage til den spanske storklub Real Madrid.

Men sådan bliver det tilsyneladende ikke i denne omgang, hvis du spørger hovedpersonen selv.

Det skriver Sky Sports, der ikke lægger skjul på, at Kylian Mbappe angiveligt har løftet sløret for, at han bliver i PSG.

Der er også spekulationer om, at Mbappe allerede har indgået en aftale med Real Madrid om en gratis overgang næste sommer.

Mens Mbappes fremtid hos PSG fortsat er et varmt emne, er der også fokus på en anden stjerne, Neymar. Han har udtrykt ønske om at forlade klubben, og PSG er åbne for tilbud. Neymars ideelle destination ville være en tilbagevenden til Barcelona, men klubbens økonomiske udfordringer gør dette usandsynligt.

Med sommerens transferperiode i fuld gang, er det sikkert, at PSG’s ledelse vil have travlt med at navigere i de komplekse forhold med deres stjernespillere.