Odion Ighalo havde en stor drøm om at spille i Manchester United. Det er en drøm, han har fået opfyldt. Til trods for, at det ikke just var en bragende succes, har det tilsyneladende ikke været et problem for ham at finde en ny klub.

LÆS OGSÅ: Avis: Denne Premier League-klub bød på Braithwaite

Efter at hans kontrakt med The Red Devils udløb for nylig, er det nemlig gået stærkt med at finde en ny arbejdsgiver for den nigerianske angriber. Derfor er det ikke længe, han har stået uden en klub.

Det er nemlig blevet bekræftet, at han har skrevet under på en kontrakt med Al Shabab fra Saudi Arabien. Hans nye kontrakt har en varighed på hele to og et halvt år.

Al Shabab kan på nuværende tidspunkt bryste sig af at være topholdet i den saudiarabiske liga. Ikke nok med det, så har de også kurs mod at vinde det første mesterskab i intet mindre end ni år.

LÆS OGSÅ: Rashford og Greenwood fik talent til at forlænge med Manchester United

Det er Al Shabab, der selv har offentliggjort, at de har skrevet kontrakt med Odion Ighalo. På deres officielle Twitter-profil har de nemlig udsendt en opdatering, hvori de annoncerer, at den tidligere Manchester United-angriber har fundet sin vej til Al Shaba i Saudi Arabien.