Efter at have holdt lav profil siden sin afsked med Manchester United i 2021, bryder Ole Gunnar Solskjær nu tavsheden i et eksklusivt interview med Nettavisen.

Her udtrykker han sin uforbeholdne støtte til sin tidligere anfører, Harry Maguire, og roser hans evne til at håndtere en vanskelig periode i karrieren.

Solskjær, der gjorde Maguire til Uniteds anfører i 2020, fortæller om den engelske forsvarers kamp for at vende tilbage til toppen efter en periode med intens kritik og hetz. “Jeg synes, han har håndteret det på en fantastisk måde,” siger Solskjær til Nettavisen, idet han reflekterer over Maguires rejse gennem de hårde tider.

Solskjær afslører, at han stadig holder kontakten med Maguire, selv to år efter han forlod sin stilling som manager. “Det har ikke været let. Jeg har holdt kontakten med ham, og jeg har kun rosende ord at sige om ham. Han har stået fast. Det er ikke let at forlade Manchester United, for du ved, at det næsten altid er en nedtur, uanset hvor du tager hen. Men du får belønning for din indsats, når du er en sådan type, en god fodboldspiller, der viser, at du har hjerte for klubben,” forklarer han.

Solskjær fremhæver også Maguires karakter og personlighed som årsager til, at han gjorde ham til anfører. “Det er derfor, jeg gjorde ham til anfører,” siger Solskjær. Han roser ligeledes den skotske midtbanespiller Scott McTominay, som han ser som en anden spiller, der fortjener anerkendelse for sin indsats og dedikation til klubben.