Den tidligere Manchester United-manager og klublegende Ole Gunnar Solskjær er klar til sin første rejse til Indien.

Her vil han besøge tre byer: Bengaluru, Mumbai og Delhi.

Rejsen tarter den 15. december og er arrangeret af Manchester United-fan og grundlæggeren af Ace of Pubs, Tilak Gaurang Shah.

Solskjær, der er en berømt skikkelse i fodboldverdenen, har en stor fanskare i Indien. Han er kendt for sin imponerende karriere hos Manchester United, hvor han scorede 126 mål i 366 kampe.

Hans mindeværdige mål i sidste minut i Champions League-finalen i 1999 mod Bayern München er stadig et kært minde for fodboldfans verden over.

“Jeg har hørt meget om Manchester United-fans i Indien fra Tilak, og jeg måtte simpelthen opleve fandommen selv. Jeg er begejstret for at møde fansene i Bengaluru, Mumbai og Delhi og ser frem til en uforglemmelig tid. Dette markerer mit første besøg i det smukke land, og jeg kan ikke vente med at være der. De bedste ønsker og vi ses snart,” udtrykte Solskjær sin begejstring.

Manchester Uniteds fans i Indien får en unik chance for at møde deres idol, når Solskjær ankommer til Bengaluru, den første by på hans turné, den 15. december.

Det skriver Khel Now.

Tilak, der har været en ivrig Manchester United-fan i over to årtier og regelmæssigt besøger Old Trafford, er overbevist om, at Solskjærs netværk og ekspertise kan være med til at omdefinere fodbolden i Indien. “Efter at have talt med Ole om Uniteds popularitet i Indien, vidste jeg, at hans netværk og ekspertise kunne fungere som en katalysator for at omdefinere fodbolden herhjemme. Ace of Pubs stræber efter at indføre Old Trafford-stemningen i Indien. Turen starter i Bengaluru, efterfulgt af Mumbai og Delhi den 16. og 17. december. Dette vil være en betydningsfuld begivenhed ikke kun for Manchester Uniteds tilhængere, men også for alle fodboldfans i Indien,” sagde Tilak.