Jonas Wind imponerer i tysk fodbold.

Derfor er han blevet et varmt navn på transfermarkedet.

Med sine ni mål i 16 kampe for Wolfsburg i Bundesligaen, har han fanget opmærksomheden fra flere prominente klubber, herunder Brentford og Fulham.

Nu ser det ud til, at den portugisiske mesterklub Benfica også har fået øjnene op for den tidligere FC København-spiller.

Ifølge det portugisiske medie Desporto ao Minuto, er Wind nu på Benficas radar. Selvom der endnu ikke er indledt konkret dialog, er han angiveligt et ønsket transfermål for klubben.

Skulle et skifte til Lissabon-klubben blive en realitet, vil Wind komme til at konkurrere med sin landsmand, Casper Tengstedt, om spilletid. Tengstedt, der kom til Benfica fra Rosenborg i sommeren, har for nylig fundet formen i Portugal, især efter at have spillet en afgørende rolle i kampen mod Sporting CP.

Det skriver Desporto ao Minuto.

Det vil kræve en betydelig investering for Benfica at sikre sig Wind.

Den danske angriber er værdisat til omkring 186 millioner kroner (25 millioner euro) ifølge det tyske transfer-medie Transfermarkt. Med en kontrakt hos Wolfsburg, der løber til 2026, og med tyske medier, herunder Kicker, der rapporterer om Wolfsburgs manglende interesse i at sælge, kan det blive en dyr affære for Benfica.