I et stort interview med Bold.dk, åbner den tidligere AGF’er op for posen og fortæller om kærligheden til barndomsklubben. Noget der må kommer som honning for ørerne for selv de hårdeste AGF-fans.

Jens Jønsson har spillet succesfuldt i både Tyrkiet og Grækenland. Selvom han lige nu nyder livet under Athens sol, er hans hjerte stadig i Aarhus.

Her drømmer han om at opleve succes med AGF, enten som spiller eller i en anden rolle, når den spillende karriere er forbi.

Jønsson debuterede for AGF som 18-årig og tilbragte derefter fem år på førsteholdet. Han har aldrig glemt de udfordringer og de oplevelser, han havde med klubben.

Han forlod AGF til fordel for Konyaspor i Tyrkiet, og senere AEK Athen, men han har trofast fulgt med i den udvikling, der har været i gang i Aarhus-klubben.

Jønsson føler en stærk tilknytning til klubben og har en drøm om at være en del af en fremtidig triumf.

Jønsson sammenligner AGF med AEK Athen, idet begge klubber har et stærkt behov at opnå succes. Han er overbevist om, at AGF en dag vil vinde noget stort, selvom han ikke kan forudsige, hvornår det vil ske.

Denne optimisme deler Jønsson sammen med de mange fans i klubben, der af mange journalister og andre fans ofte bliver bedømt til at være overoptimistiske.

Jønsson har stadig forbindelser i klubben og han håber en dag at vende tilbage, enten som spiller eller i en anden rolle.

På spørgsmålet om andre danske klubber, understreger Jønsson, at hans hjerte tilhører AEK og AGF. Selvom han anerkender, at der kan være større chancer for at vinde trofæer andre steder, er hans loyalitet fast forankret i disse to klubber.

For Jønsson er det enten en tilbagevenden til AGF eller at fortsætte hos AEK, der tegner sig som de mest sandsynlige fremtidige scenarier.

Det skriver bold.dk.